Ben jij het zout op onze frietjes?

Bij Clarebout produceren we dagelijks de lekkerste diepgevroren aardappelproducten voor onze klanten wereldwijd. Als sterk groeiend familiebedrijf zijn we dan ook regelmatig op zoek naar gemotiveerde arbeiders en bedienden om ons team te komen versterken.

Ontdek onze jobs

Ontmoet je collega's

aardappel_luidspreker

Samen groeien

Het bedrijf, dat zijn wij allemaal samen. Net zoals bij onze aardappelen investeren wij ook in de groei van onze medewerkers. Je komt terecht in een hoogtechnologisch bedrijf waar je elke dag kan bijleren. Zowel persoonlijk als professioneel krijg je de kans om je volop verder te ontwikkelen.

Bouwen aan morgen

Clarebout is een no-nonsense familiebedrijf waar we elke dag met veel goesting onze Belgische trots produceren. We willen altijd beter doen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Samen bouwen we aan de toekomst.

Duurzaam werkt beter

We streven naar een veilige en kwaliteitsvolle werkplek waar het aangenaam werken is. Als werkgever is het ons engagement om via persoonlijke ontwikkeling, een correcte verloning en gemotiveerde teams een bijdrage te leveren aan werkzekerheid en welvaart in onze regio.

Een blik achter de schermen

Nog vragen?

Heb je interesse in een job, maar wil je nog wat extra info? Contacteer dan één van onze medewerkers via jobs@clarebout.com en zij helpen jou met plezier verder! Geen passende job gevonden in onze vacaturelijst? Solliciteer dan spontaan via deze link.